Alterna – badrum genom hela livet

Bild för Alterna – badrum genom hela livet från Optimera Bygghandel för proffs

I Alternas generösa sortiment finns det mesta som behövs till det moderna badrummet – samtliga produkter med design och funktionalitet i fokus. Här hittar du allt från möbler, handdukstorkar och duschlösningar till WC, badkar och speglar. Plus mycket annat.

För att möta så många behov och önskemål som möjligt erbjuder Alterna en stor variation, och många av produkterna finns i flera olika färger och storlekar. Sortimentet uppdateras löpande, och kompletteras med nya produkter som enkelt kan matchas med befintligt sortiment.

Alternas produkter finns så gott som alltid på lager, vilket gör att du inte behöver vänta länge mellan beställning och leverans. Dessutom är sortimentet framtaget med installatören i åtanke, med smarta lösningar för en enklare installation.

Skrolla ned och läs mer om Alternas olika produktkategorier. 

Se hela Alternas sortiment

Bläddra direkt i katalogen online eller besök Alternabadrum.se för att se hela Alternas sortiment.

Alterna_Katalog


Rita ditt badrum i Alternas ritverktyg

På alternabadrum.se finns ett praktiskt ritverktyg, där ditt nya badrum enkelt kan ritas upp. När du ritat klart får du inspirerande bilder och en ritning av badrummet, tillsammans med en komplett beställningslista.

Ritverktyg


Alternas produkter

Alterna erbjuder produkter inom sju produktkategorier:

Badrumsmöbler

Badrumsmöblerna från Alterna är utformade med funktion, design och hållbarhet i fokus. Här hittar du allt från kommoder, väggskåp och högskåp till belysning, speglar och spegelskåp.

Alterna_Mobler


Duschväggar och duschkabiner

Ett brett utbud av duschväggar, duschkabiner, nischdörrar och andra duschlösningar, inklusive den praktiska u-duschen, vikdörrar och duschlösningar i olika storlekar och höjder. Det finns även möjlighet att kombinera olika väggar och dörrar för att få en skräddarsydd lösning – allt för att passa olika sorters badrum och behov. Välj mellan flera olika serier, som var och en har sitt eget unika uttryck.

Möjlighet att välja mellan flera olika sorters glas – det samtliga har gemensamt är att de är i härdat säkerhetsglas – samt knoppar, handtag och andra detaljer i olika design och utförande.

Alterna_Duschvaggar


Badkar

Hos Alterna finns flera härliga badkar att välja mellan. De populära akrylbadkaren är inte bara rymliga, hållbara och lättstädade – de har dessutom maximal komfort i och med det generöst tilltagna djupet och den centralt placerade bottenventilen. För den som föredrar ett klassiskt emaljbadkar, så finns det också.

Alterna_Badkar


Handdukstorkar

I Alternas sortiment finns både elektriska torkar och kombitorkar – allt från klassiska handdukstorkar i olika utföranden och i en mängd olika storlekar, till moderna torkar i nytänkande design och med smarta funktioner så som tillhörande handdukskrokar. Här finns även elpatroner och reglerventiler.

Alterna_Torkar


Porslin

Tvättställ och tvättställspaket i olika former och storlekar. I denna kategori finns även olika sorters WC-stolar, samt bottenventiler och vattenlås.

Alterna_Porslin


Duschar – övrigt

Hos Alterna finns olika sorters takduschar, duschset och duschtillbehör, samt duschslangar och duschhandtag. Välj mellan många olika stilar, och flera olika färger.

Alterna_Duschar


Badrumstillbehör

Här hittar du alla små tillbehör som gör så stor skillnad, till exempel krokar, handduksstänger och badrumshyllor. Tillbehören finns i olika stilar och färger, för att passa de flesta smaker och behov.

Badrumstillbehör


Nytt för i år!

Alterna arbetar hårt med att tillmötesgå sina kunders önskemål, och uppdaterar därför löpande sitt utbud. Nedan presenteras några av de senast tillkomna produkterna i korthet.

Leone är ett härligt badkar i klassisk stil med högblank finish och lejonfötter. Fötterna finns i tre olika utföranden – vit, svart och krom – och liggdelen har en skön lutning; perfekt för ett långt avslappnande bad.

Ariella spegelhögskåp är ett svängbart, väggmonterat högskåp med en spegel på utsidan och förvaringsfack inuti. En smart lösning som tar minimalt med utrymme i anspråk, samtidigt som det erbjuder gott om förvaring. Med hjälp av vridbara väggfästen i ovan- och underkant blir skåpet enkelt att vända för att ha antingen spegeln eller förvaringsfacken utåt.

Färdig kombination bestående av en kommod från någon av serierna Ella, Luxor, Isella, eller Gabriella, en bänkskiva i matt svart eller matt vitt med ovanpåliggande runt eller rektangulärt tvättställ. Möjlighet att kombinera fritt utifrån tycke och smak.

I Alternas katalog och på alternabadrum.se kan du läsa om alla nya produkter, såväl som det övriga sortimentet.

Nyheter_banner


Hitta din butik

Aneby Arboga Eksjö Eslöv Falköping Färjestaden Hallsberg Hässleholm Höganäs Klippan Kode Kristianstad Lidköping Ljungby Ljusterö Mellerud Mjölby Motala Norrköping Nässjö Sjöbo Skanör Svedala Säffle Sävsjö Tibro Tranås Trelleborg Töcksfors Ulricehamn Vaggeryd Vagnhärad Vara Vejby Värnamo Västra Frölunda Åhus Åmål Älmhult