Badrumsguiden

Bild för Badrumsguiden från Optimera Bygghandel för proffs

Stort eller litet – badrummet är ett av ditt hems viktigaste platser. Badrummet används från morgon till kväll, och ska vara en plats där du kan trivas och må bra.

Det har vi på Alterna badrum tagit fasta på när vi skapat våra produkter. Med användaren i fokus, och med stor respekt för kvalitet och miljö, har vi byggt upp ett sortiment av produkter och lösningar för alla smaker och behov. För att du ska kunna skapa ett badrum att trivas i – i dag, i morgon och i år framöver.

Alterna erbjuder ett stort utbud av badrumsinredning och i några av Optimeras butiker erbjuder vi i dag Alterna utställning på utvalda produkter, kontakta din butik för mer information.

Alterna: Kvalitetslösningar både för proffs och privatpersoner

Europas kanske främsta varumärke inom badrumsinredning heter Alterna. I Alternas sortiment finns det mesta till badrummet som ett omfattande sortiment av duschväggar, handdukstorkar, wc-skålar samt kommoder, högskåp och spegelskåp i olika stil och mått. Dessutom finns en mängd olika tillbehör för att komplettera badrummens funktion.

Kort sagt, Alterna erbjuder allt som behövs för ett komplett badrum. Dessutom är Alternas sortiment framtaget för att också passa installatören med smarta lösningar för en enklare installation.

Till Alternabadrum.se >>

Till Katalogen >>

Bli Återförsäljare >>