TGM Specialsnickeri

Bild för TGM Specialsnickeri från Optimera Bygghandel för proffs

Optimera TGM är en specialavdelning med inriktning på snickeri och måleri. Som ett komplement till Optimeras byggvaruförsäljning tillverkar vi allt inom specialsnickeri som vi även kan montera.

  • Vi håller till i Malmö och specialtillverkar stort som smått i huvudsakligen trä, men även glas och metall (därav förkortningen TGM).
  • Vi producerar allt från enstaka specialprodukter till större volymer. Vår specialitet är kundanpassade lösningar producerade efter ritning och i tätt samarbete med våra kunder.
  • TGM har eget måleri, och CNC-maskin för all typ av CAD bearbetning. Vi utför även renoveringsarbeten.
Sittmöbler Gjutmallar Eklimfog
Sittmöbler i offentlig miljö. Stommar i formfräst plywood med välvda ryggstöd. Designen framtagen i samråd med beställaren. Sprutmålade i vårt eget måleri så att kund kan få precis rätt kulör och glans. Gjutmallar specialtillverkade för att passa in i färdiga byggelement. Vi har tillverkat allt från små gjutmallar i listform som dessa, till stora dubbelkrökta formsegment till några av Malmö stads mer spektakulära gångbroar. Eklimfog monterad på specialbeställda rostfria konsoller för miljö med höga säkerhetskrav.
Standardpanel Brandklasad ståldörr Entrédörr detalj
Ombearbetning och målning av standardpanel. Brandklasad ståldörr som vi har limmat dekor på för att passa in i gammal miljö med nya säkerhetskrav. Färdig för målning. Entrédörr i massiv ek med mässingsbeslag och överljus. Tillverkad helt efter kundens önskemål.
Modifierade standarddörrar CNC-Mallar Gårdsportar
Snabb insats med fabriksnya dörrar och karmar som behövde kortas i ovankant. Nedsågning, ny överfalsning och kabelgenomföring gjordes. Kunden kunde undvika lång leveranstid genom modifiering av standarddörrar. Mallar for att återskapa gammal profil i puts. Kunden har kommit in med pappersmallar utskurna efter originalprofilen. Dessa har vi läst in i ett ritprogram, och sen fräser vi ut exakta kopior på dessa. Stororder på gårdsportar i furu, med spårad plywood som ytskikt. Levereras frästa och förborrade för beslag. Den välvda plåtkanten har vi bokat själva på snickeriet.
Ekskiva 4-luftsfönster
Extra bred, extra lång och extra tjock ekskiva. Vi kan beställa obearbetat virke i de flesta träslag, och tillverka bänkskivor efter kundens storlekskrav. Kantbearbetning och ytbehandling utförs också helt efter kundens önskemål. 4-luftsfönster med kopplade inåtgående bågar, plåtarbeten i sammansättningen och alu-profiler tillverkade lika de befintliga fönsterna.

Vill du veta mer? Kontakta oss så är vi snart igång.

Adress:
Optimera TGM
Ystadsgatan 53F
214 44, Malmö

Telefon: 040-38 18 80
E-post: tgm@optimera.se