Komposittrall

Bild för Komposittrall från Optimera Bygghandel för proffs

Komposittrall är en trall tillverkad av träkomposit. Komposittrallen består av återvunnet trä och plast av HDPE (High Density Polyethylene). Utöver detta finns färger och tillsatsämnen för att ge produkten sin karaktär.

Komposittrall

Komposittrallen finns i två varianter, Woodlon och Fiberon. Komposittrallen är helt genomfärgad. Ytan är mjuk och skön att gå på och den höga träfiberandelen gör att trallen inte blir alltför varm. Träfiberhalten gör dessutom att golvet bleks en smula med tiden vilket gör att golvet känns levande.

Montering

Monteringen sker dolt vilket ger ett estetiskt och vackert trallgolv samtidigt som man slipper uppstickande skruvhuvuden. Underhållet på kompositrallen är lågt och du behöver endast tvätta av golvet när det blir smutsigt. Tralloljan är ett minne blott.

Woodlon

gop Woodlon är ett exklusivt utegolv av träkomposit som håller sig vackert år efter år utan att man behöver anstränga dig. Så glöm allt vad ytbehandling och krävande underhåll heter. Men även om utsidan är det man lägger märke till först skulle vi vilja börja med att lyfta fram insidan. För skönhet kommer inifrån, och det stämmer helt och hållet in på gop Woodlon. gop Woodlon tillverkas av återvunnen plast och träfiber av restprodukter från träindustrin. Till skillnad mot en del andra utegolv är gop Woodlon helt solitt och tillverkat för att tåla vårt tuffa skandinaviska klimat med skiftande årstider. Det gör att risken för att gop Woodlon spricker eller slår sig är minimal. Dessutom flisar det sig inte utan känns skönt mot dina bara fötter sommar efter sommar.

gop Woodlon finns i två olika stilar Elegance och Original. Elegance har en slät yta med trästruktur och finns tillgänglig i tre olika färger. Original har en rillad yta som finns i två gråa nyanser. Designtankarna slutar inte med själva boarden utan för att skapa en helhet finns en rad smarta tillbehör som gör gop Woodlon både bättre och snyggare.

Använd gop Woodlon som ett långsiktigt alternativ till altanen, uteplatsen, balkongen eller poolen. Materialets slagtålighet gör att det även lämpar sig perfekt i offentliga miljöer som uteserveringar eller poolområden.

gop Woodlon Original finns i två modeller:

  • gop Woodlon Original - en solid board med en rillad och en slät sida. 15 års garanti. gop Woodlon Original finns i två färger: Light Grey, Dark Grey. Storlek: 25 x 150 x 5400 mm
  • gop Woodlon Elegance - en solid board av träkomposit med ett unikt ytskikt av polymerplast som kapslar in boarden och skyddar den mot fläckar och missfärgningar. 25-års garanti. Färg: Light Grey, Grey, Brown. Storlek: 22,5 x 138 x 5400 mm

Fiberon

Fiberon komposittrall är en trall med minimalt underhåll och ett läckert ­alternativ till trä på ­altaner, balkonger och uteplatser. Komposittrallen består av 50/50% återvunnet trä och polyeten.

Trallen är täckt med PermaTech® som är en patenterad yt-teknologi. Det är en av de mest stabila och rengöringsvänliga ytorna på marknaden. De homogena plankorna riskerar varken att spricka eller ge flisor. Det ger ett tryggt och säkert ytskikt utan risk för flisor i små och stora fötter.

Fiberonfamiljen finns i tre olika serier:

  • Fiberon Symmetry
  • Fiberon Sanctuary
  • Fiberon ArmorGuard

Produktegenskaper

  • Helt miljövänlig (fri från PVC och Formaldehyd)
  • Snygg struktur
  • Dold infästning med clips
  • Minimalt underhåll

All komposittrall är beställningssortiment.

Kontakta din lokala Optimerabutik så beställer vi hem det du behöver till dig.


Relaterad information

OrganoWood® | OrganoWood® är en ny svenskutvecklad trallprodukt med en ljusare karaktär och med nya generationens träskydd.

OrganoWood®

OrganoWood® är en ny svenskutvecklad trallprodukt med en ljusare karaktär och med nya generationens träskydd.

Kärnfuru | Kärnfurutrall är ett högkvalitativt sortiment av trall och reglar för uterummet eller uteplatsen.

Kärnfuru

Kärnfurutrall är ett högkvalitativt sortiment av trall och reglar för uterummet eller uteplatsen.

Royalimpregnerad trall | Trall framtagen för att klara de mest utsatta miljöerna med tufft väder och hård vind.

Royalimpregnerad trall

Trall framtagen för att klara de mest utsatta miljöerna med tufft väder och hård vind.

Stolphattar | Glöm inte att kröna vindskyddet eller staketet till terassen med stolphattar.

Stolphattar

Glöm inte att kröna vindskyddet eller staketet till terassen med stolphattar.

Räckessystem | Räckessystem i glas och rostfritt finns i flera modeller och utföranden.

Räckessystem

Räckessystem i glas och rostfritt finns i flera modeller och utföranden.

Kebony | Kebony är en trall som ger en smått tropisk känsla.

Kebony

Kebony är en trall som ger en smått tropisk känsla.

Trallrutor | Det är inte alla uteplatser som man kan eller vill bygga tralldäck på. Ibland behöver man en enklare lösning.

Trallrutor

Det är inte alla uteplatser som man kan eller vill bygga tralldäck på. Ibland behöver man en enklare lösning.

Optimaltrall | Optimaltrallen är vår absolut bästa och finaste trall.

Optimaltrall

Optimaltrallen är vår absolut bästa och finaste trall.

Subfloor | Det är inte alla uteplatser som man kan eller vill bygga tralldäck på. Ibland behöver man en enklare lösning.

Subfloor

Det är inte alla uteplatser som man kan eller vill bygga tralldäck på. Ibland behöver man en enklare lösning.

Tryckimpregnerat virke | Tryckimpregnerat virke är den absolut vanligaste trallprodukten på marknaden. Produkten är billig men kan variera i kvalitet.

Tryckimpregnerat virke

Tryckimpregnerat virke är den absolut vanligaste trallprodukten på marknaden. Produkten är billig men kan variera i kvalitet.