Bild för ProductName från Optimera Bygghandel för proffs

Proffsklubben – inget för amatörer!

Vår kundklubb heter Proffsklubben, en klubb för proffs – som du är! Där kan du som kund vara medlem och samla poäng på dina inköp hos oss eller via något av våra systerbolag Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons kakel.  

Optimera, och våra systerbolag, säljer prylar till dig som är proffshantverkare. Vi vet vad du behöver oavsett om det är produkter och lösningar för projekt och installation eller tjänster och prylar till ditt företag.  

I Proffsklubben hittar du tjänster som rabatt på bilar och drivmedel, förmånliga abonnemang på IT och telefoni eller varför inte gymkort! Dessutom kan du samla poäng via över 300 samarbetspartners och där finns allt från kläder, hotell, resor och annat som du kan behöva.

För att vara medlem i vår kundklubb gäller följande medlemskriterier hos Optimera:

Proffsklubben är öppen för mindre företag med upp till 10 anställda. Endast bolag kan bli medlemmar och du måste vara kreditgodkänd samt handla på faktura. För att bonuspoängen ska betalas ut måste alla fakturor vara betalda i tid. För att behålla ditt medlemskap och maximera dina förmåner, bör du göra regelbundna lagerinköp på minst 50 000 kronor per rullande 12 månader vilket utvärderas senast 31 januari nästkommande år. Medlemskapet kan inte kombineras med andra ram- eller ersättningsavtal, vilket gör din relation med oss unik och exklusiv.

Ta steget in i Proffsklubben idag och upplev hur våra förmåner kan hjälpa ditt företag att växa och lyckas. Kontakta oss för att bli medlem och börja samla bonuspoäng på dina inköp!

Logga in på Proffsklubbens site >>