Transporter

Bild för Transporter från Optimera Bygghandel för proffs

Våra leveranser är vi stolta över. Ordning och reda är viktigt för oss. Vi kan leverera direkt till din byggarbetsplats eller packa materialet för avhämtning.

Våra chaufförer är erfarna och känner till precis hur du vill ha det. Från vårt lager levererar vi alltid med kranbil och lastar av det väderskyddade materialet åt dig på plats. Skulle du behöva ha dina varor levererade vid en specifik tid på dagen så löser vi det också.

Transporter och restorder

Vi hjälper dig med transport av ditt byggmaterial. Våra bilar är utrustade med kran för att underlätta på plats. Säg till vid beställning om du önskar utleverans. Vid eventuella restleveranser lämnas alltid meddelande till arbetsplatsen och även förslag på alternativt material om det behövs.

Lägenhetspackat

Vi packar ditt material för lägenhet om det underlättar för dig. Materialet är då tydligt uppmärkt enligt din specifikation.

Packning och hämtservice

Ringer du in och beställer dina varor kan du oftast hämta dem färdigpackade redan nästa dag. Beställningar som läggs via Optimeras e-handel före kl. 12.00 levereras nästa dag, läggs de efter kl.12.00 levereras de en dag senare.