Bild för ProductName från Optimera Bygghandel för proffs

I Alternas generösa sortiment finns det mesta som behövs till det moderna badrummet – samtliga produkter med design och funktionalitet i fokus. Här hittar du allt från möbler, handdukstorkar och duschlösningar till WC, badkar och speglar. Plus mycket annat.

För att möta så många behov och önskemål som möjligt erbjuder Alterna en stor bredd, och många av produkterna finns i flera olika färger och storlekar. Sortimentet utvecklas och kompletteras med nya produkter som enkelt kan matchas med befintligt sortiment.

Alterna har alla produkter lagerlagda för snabba leveranser. Dessutom är sortimentet framtaget med installatören i åtanke, med smarta lösningar för en enklare installation. 

Bläddra direkt i katalogen online eller besök Alternabadrum.se för att se hela Alternas sortiment.

Alterna 13 framsida


Nytt för i år

Årets Alterna-nyheter är många och spännande. Här presenteras några av dem i korthet.

 Alternas 100 % vattentåliga Aqua-sortiment växer! Med spännande vågmönster på lådfronterna tillför underskåpen Isella Aqua Wave och Ella Aqua Wave något nytt till badrumsvärlden. Båda serierna finns i matt vit, och Isella Aqua Wave även i en matt petroleumblå nyans. Ella Aqua underskåp liksom Ariella Aqua spegelskåp med tillhörande belysningsramp, utökas med färgen matt ljusgrå.

 Isella tvättkorgsunderskåp kan kompletteras med en praktisk tvättpåse.

 I år får Beta-speglarna sällskap av en spegel i ny form; Beta oval.

 En efterlängtad nyhet är Lusso Black duschhörna med vikdörrar och svarta profiler/detaljer.

 Den smarta duschhyllan Lusso finns nu också i svart.

 Picto duschkabin kommer i två asymmetriska modeller; 70 x 90 respektive 90 x 70.

 Reglerventilsortimentet utökas med en rak och en vinklad ventil i 60 c/c.

Samtliga produkter finns att läsa om i Alternas katalog, samt på alternabadrum.se.


Alternas produkter

Alterna erbjuder produkter inom sju produktkategorier, nedan kan du läsa mer om badrumsmöbler, duschväggar och handdukstorkar.

Badrumsmöbler

Badrumsmöblerna från Alterna är utformade med funktion, design och hållbarhet i fokus. Här hittar du allt från kommoder, väggskåp och högskåp till belysning, speglar och spegelskåp.

Duschväggar och duschkabiner

Alterna erbjuder ett brett utbud av duschväggar, duschkabiner, nischdörrar samt duschlösningar i olika storlekar och höjder. Det finns även möjlighet att kombinera olika väggar och dörrar inom samma serie för att få en skräddarsydd lösning – allt för att passa olika sorters badrum och behov. Välj mellan flera olika serier, som var och en har sitt eget unika uttryck.

Möjlighet att välja mellan flera olika sorters glas – det samtliga har gemensamt är att de är i härdat säkerhetsglas – samt knoppar, handtag och andra detaljer i olika design och utförande.

Handdukstorkar

I Alternas sortiment finns både elektriska torkar och kombitorkar – allt från klassiska handdukstorkar i olika utföranden och i en mängd olika storlekar, till moderna torkar i nytänkande design och med smarta funktioner så som tillhörande handdukskrokar. Här finns även elpatroner och reglerventiler som passar de flesta på svenska marknaden.

Alterna kollage

 Alterna - badrum genom hela livet

X