Visste du att ...

Bild för Visste du att ... från Optimera Bygghandel för proffs

Optimera är certifierad träexpert, vi hjälper dig att mäta upp och rita kök- och badrum samt erbjuder vädersäkrade leveranser. Låt oss berätta mer.

Träexpert

Certifierad träexpert - vad innebär det och varför är det viktigt?

I korthet innebär det att vi har stor kunskap om trä, ett viktigt material både i byggen men också för klimatet. Man behandlar inte träd och trä hur som helt.

Trä, eller virke, utgör en viktig komponent i de flesta hus och vi besitter kunskap om vilket virke du ska välja till olika behov och funktioner, vilka egenskaper virket har exempelvis när det gäller fuktkvot och hållbarhet.

Givetvis utgör trä och virke också ett attraktivt slutresultat, vad som attraherar dig eller din kund är en fråga om tycke och smak. Vi har, eller kan skaffa, de flesta träslag och arbetar aldrig med trä som skulle utgöra en fara för klimatet - vi har koll på varifrån vårt trä kommer från.

Läs mer om virke och hur du hanterar det rätt här:
Hantera virekt rätt >>

Rita

Mäta upp och rita kök och badrum - hur svårt kan det vara?

Det kan vara svårt och det är därför vi hjälper våra kunder med just detta. Varje del ska sitta som en smäck i det utrymme du arbetar i och det ska vara funktionellt, det är ju just i kök- och badrum vi spenderar mest tid.

Hos oss får du hjälp från ax till limpa, ge oss måtten så enas vi om vilka produkter du vill ha i utrymmet och ritar in de produkter som passar samt gör en beställningslista. Givetvis har vi både kök- och badrumsinredning i vårt sortiment.

Rita ditt badrum hos Alterna här:
Till Alterna >>

Leveranser

På Optimera paketerar vi ditt material väl emballerat och skyddat från naturens krafter som sol, vind och vatten.

Vi mängdar och kalkylerar ditt material i enlighet med din projektritning, då säkrar vi att du varken har för lite eller för mycket - bra för ekonomi och hållbarhet.

Dessutom erbjuder vi lite olika tjänster som inte sällan är värdefulla både för att kunna arbeta effektivt och säkert:

Beställ innan klockan 12.00 så kommer godset dagen därpå, du bestämmer själv exakt vilket tidpunkt förutsatt att det är under vår arbetstid.
Packat och klart. Vi paketerar och emballerar din order för snabb och smidig hämtning i butik.


Relaterad information

Transporter | Transporter, lägenhetspackat, packning & hämtservice

Transporter

Transporter, lägenhetspackat, packning & hämtservice

Hantera virket rätt | Information om hur du bäst hanterar ditt virke på arbetsplatsen.

Hantera virket rätt

Information om hur du bäst hanterar ditt virke på arbetsplatsen.